3 simpele tests die jouw gezondheid direct in kaart brengen.

Als je wilt gaan werken aan je gezondheid, is het belangrijk om de juiste volgorde aan te houden. Start daarom altijd met een analyse waarin je de huidige situatie bepaalt. Want op die manier weet je direct waar je specifiek mee aan de slag kunt gaan en voorkom je dat je doelloos maar wat gaat doen.

Je wil aan de slag met je gezondheid. Maar waar begin je?

Zomaar lukraak aan de slag gaan is een recept om te mislukken. Bovendien is het lastig vol te houden als je geen duidelijk doel voor ogen hebt.

Daarom adviseren wij altijd om te starten met de MKC test. Dat staat voor mobiliteit, kracht en conditietest. Met deze test krijg je in 30 minuten inzicht in de drie belangrijkste elementen van je fysieke gezondheid.

Na deze test weet je dus wat de status is van je huidige mobiliteit, kracht en conditie en heb je direct inzichtelijk waar je aan kunt gaan werken de komende periode.

Wij adviseren ook om de test na bijvoorbeeld 3 of 6 maanden nog een keer te herhalen. Dan heb je een duidelijke stip aan de horizon waar je naartoe kunt werken en kun je ook daadwerkelijk meten of je harde werken zin heeft gehad.

Kortom, in 30 minuten jouw fysieke gezondheid op één A4.

Deze test is volledig vrijblijvend en juist ook geschikt voor mensen die juist zelfstandig of thuis aan de slag willen gaan maar wel met een duidelijk plan