FAQ

De FAQ staan op alfabetische volgorde

Wij hebben inderdaad een zwembad in het pand. Deze wordt geëxploiteerd door De Zwemstudio (dezwemstudio.nl). Gebruik hiervan zit niet bij je abonnement in. Je neemt dan 2 abonnementen af en je krijgt bij beide bedrijven 20% korting op je abonnement.

p.s: Voor bestaande leden van De Geus Sport die al gebruik maakten van het zwembad, verandert er niks in het abonnement

Nee. Als het regent gaan de lessen niet door. Je krijgt dan een melding via de app. Het is dus altijd aan te raden om voor de les nog een keer in je app te kijken.

Op dit moment mogen er nog geen groepslessen binnen gegeven worden. De spinningfietsen zijn niet geschikt om naar buiten gehaald te worden. Voorlopig is er helaas nog geen spinningles.
Hopelijk snel weer.

Wat nu bekend is, is dat er 30 mensen per keer mogen sporten. Wij hebben ervoor gekozen om 15 bezoekers per 30 minuten in te laten stromen, om de mensenstroom zo veel mogelijk te verdelen.

Leuk! Welkom. Mail naar info@degeussport.nl, dan plant Danielle een intake met je in.

Helaas mag er alleen individueel gesport worden, dus er zijn ook nog geen aquafit lessen. Wel kan er baantjes gezwommen worden. Let op! Voor nieuwe leden is het sportabonnement exclusief zwembad. Wilt u wel gebruik maken van het zwembad? Dan moet u ook lid worden bij De Zwemstudio.

Ja. Inplannen kan via De Geus app. De banen worden momenteel ook gebruikt als kinderkleedkamer, het rooster is wel iets bepekerter dan vroeger.

Helaas mag dat nog niet vanuit de overheid. Wanneer het wel mag, hangt van de versoepelingen af. Zodra het weer mag, wordt het gecommuniceerd via de nieuwsbrief.

De online lessen zijn te volgen via studio.degeussport.nl. Je hebt alleen toegang tot deze content wanneer je lid bent bij De Geus. Het wachtwoord veranderd wekelijks en kan je vinden via deze link.

Helaas weten wij nog niet wanneer de sauna open gaat. We wachten op bericht van de overheid en zullen dan ook intern over gaan tot aktie.

Vanaf dinsdag 25 mei starten we met het buitenrooster. Volgende week sturen we een overzicht.

Heeft u vragen over het zwemmen? Mail deze vragen dan naar zwemmen@geus.nl.

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag hieronder en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord.