Kickstart programma

Een goed begin, is het halve werk

We zijn drukker en haastiger dan ooit. Alles moet snel en efficiënt, voor zo snel mogelijk resultaat.
Wanneer je dit ook doet als je wil gaan werken aan je gezondheid, kom je vroeg of laat in de problemen.
Ik zeg altijd: je kunt geen kanon afschieten van een kano. Daarmee bedoel ik dat wanneer je basis niet stevig en solide is, het moeilijk is om lekker te kunnen knallen.

En we zien het ontzettend vaak. Men is gemotiveerd en gaat hard van start. Maar door gebrek aan basiskennis en techniek ontstaat er regelmatig een disbalans waardoor er bijvoorbeeld blessures ontstaan, of het gewenste resultaat blijft uit waardoor je niet meer gemotiveerd bent.

Gevolg? Een sportabonnement waar je geen gebruik van maakt.

Juist door het volgen van het kickstart programma, leggen we een ijzersterk fundament. Niet alleen op gebied van kennis en techniek, maar ook op gebied van gedragsverandering. Jouw persoonlijke coach gaat namelijk met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk naar de sportschool gaat, zo vaak als dat voor jou haalbaar en realistisch is.

Wat houdt het programma in?

We starten met de MKC test. Hieruit komen mogelijk verbeterpunten naar voren. Maar het kan ook zo zijn dat we iets opsporen waar je heel goed in bent, wat we juist nóg meer tot uiting kunnen laten komen.

Vervolgens wordt er een startafspraak gemaakt en krijg je jouw persoonlijke werkboek. Hier kun je zelf mee aan de slag en je coach zal het gebruiken als leidraad voor de gesprekken en om je voortgang te kunnen controleren.

Hoe werkt het?

Clinics

Er zitten 5 clinics in die meerdere keren per week worden aangeboden. Tijdens deze clinics worden de belangrijkste oefeningen en bewegingen doorgenomen en geoefend.
Op deze manier krijg je echt een goede solide basis, zodat je nooit verkeerd beweegt en ook daadwerkelijk zelf kennis opbouwt waar je de rest van je trainingscarrière iets aan hebt.

Let op, denk vooral niet “dit weet ik allemaal al” maar ga de clinics volgen, ook als je al veel trainingservaring hebt. Juist als je al veel trainingsmeters hebt gemaakt, kun je snel de verdieping in en kun je van onze experts veel nieuwe oefeningen, tips en tricks leren.

Tot slotte maken we veel gebruik van coaching. In de beginfase zie je je coach wekelijks, dit zal gedurende de 3 maanden afgebouwd worden, mits het goed gaat.
Het belangrijkste focuspunt is dat jij daadwerkelijk naar de sportschool komt. Want de eerste stap is en blijft het moeilijkst. Maar samen lukt het zeker.

Tijdens deze gehele 3 maanden ben je volledig vrij om te gaan en staan waar je wil in de gym. Je coach zal je inspireren om zo veel mogelijk verschillende sportvormen uit te proberen en je bent direct onderdeel van de familie.
Echter gaan die 3 maanden ervoor zorgen dat je richting en handvatten krijgt in het vinden en behouden van een duurzaam sportpatroon.

Wees gewaarschuwd..

Leden van De Geus Sport zijn al gauw 25 jaar lid. En dat zonder abonnementen en kleine lettertjes…

Aanmelden voor het kickstart programma