Bedrijfsfitness Langedijk

Je baas betaalt, maar jíj bepaalt.

Kom sporten bij De Geus Sport!

Hoort jouw bedrijf bij een van de beste van Nederland? Dan kan bedrijfsfitness echt niet ontbreken.

De voordelen op een rijtje

Steeds meer mensen willen gaan sporten. Juist de startende sporter gaat enorm veel voordelen ervaren. Wij kijken er naar uit om deze mensen te verwelkomen bij De Geus Sport.

Lees hier de extra informatie voor werkgevers, of voor personeel.

In contact komen? Dan plannen we direct een kop koffie in.

video de geus sport

Bekijk in één minuut of wij de sportschool zijn die jij zoekt

Bedrijfsfitness, je hoort het steeds meer. En wij zijn dolblij met elk initiatief wat ervoor zorgt dat meer mensen gaan bewegen. Want voldoende lichaamsbeweging is van essentieel belang en moet echt op de eerste plek komen te staan.

Wanneer je dagelijks voldoende beweegt en meerdere keren lekker intensief heeft dat tal van voordelen.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

Oke, de voordelen zijn duidelijk. Maar wat heeft dat met bedrijfsfitness te maken? Nou, heel veel.
Want hoe fijn en tof zou het zijn als je werkgever een gedeelte, of zelfs het volledige bedrag van je sportschool zou betalen? Top toch?

Als jij graag wil dat je werkgever dat gaat verzorgen, kun je hem/haar, of je collega van P & O het beste dit artikel laten lezen, hierin heb ik alle fiscale voordelen alvast voor je op een rijtje gezet, scheelt je een hoop uitzoek werk.

Kort samengevat staat hierin dat je werkgever fiscaal voordeel kan krijgen als het bedrijf besluit om bedrijfsfitness te faciliteren voor haar personeel.
In sommige gevallen betaalt de werkgever het gehele bedrag (yay!) maar meestal is het een gedeelte.

Fitness Langedijk

Hoe zit het dan verder?

Als jouw werkgever besluit om een gedeelte te betalen, leg je eigenijk zelf het andere gedeelte bij. Echter houdt je werkgever dit bedrag in van je bruto loon (dus vóór de afdracht van de belasting) wat voor jou interessanter is, omdat je dan een lager maandbedrag hebt waar je belasting over betaalt. Het kost je dus in feite een stuk minder dan als je zelf een abonnement af zou sluiten bij de sportschool.

Hoe regel ik dat?

Heeft je werkgever ingestemd met bedrijfsfitness? Dan kun je twee dingen doen. Je kunt je aanmelden via Bedrijfsfitness Nederland. Je meldt je simpelweg aan voor de gewenste sportschool, wij natuurlijk, en vervolgens regelt Bedrijfsfitness Nederland de betalingen.

Wat je ook kan doen, is je werkgever in contact brengen met één specifieke sportschool, wij natuurlijk, en ze onderling een deal laten sluiten.
Het voordeel hiervan is dat dit voor jou als aandrager leuke extra’s met zich meedraagt, denk aan een kadootje, gratis sporten voor je partner, of gratis eGym.

Wat nog meer?

Daarnaast kom ik bij jou op kantoor een eenmalige training verzorgen. Jullie kunnen kiezen tussen “gezonde voeding” of “beweging op de werkvloer”
Daarnaast starten we met een uitdagende, maar toegankelijke challenge waarbij prijzen gewonnen kunnen worden.
Voor grote bedrijven hebben we ons eigen kookboek “Helden in de keuken” beschikbaar.

Bijkomend voordeel
je kunt gezellig met je collega’s sporten, of wellicht kom je die leukerd van de andere afdeling eindelijk eens informeel tegen 😉

Nadeel
Die leukerd die toch niet zo leuk bleek te zijn, kun je nu ook hier tegen komen 😛

Wil jij hier graag meer over weten, of wil je dat ik in contact kom met je “baas”? Vul dan het onderstaande formulier in en dan praten we er rustig over verder.

Meld je vandaag nog aan voor bedrijfsfitness