Samenvatting feest

In dit artikel

Inhoudsopgave (klap hier open)

Op vrijdag 3 september hebben wij, De Geus Sport EN De Geus Events en Café Mondial een supergezellige middag en avond georganiseerd voor onze trouwe leden die ons al die tijd hebben gesteund in de Corona-periode. 

De insteek was om mensen weer eens op een informele manier bij elkaar te brengen. Hoe, dat vonden we in eerste instantie lastig. Wel wilden iets met sport doen, daar zijn wij immers goed in. Maar ja, de diversiteit van onze leden is zó groot, daar kun je je bijna niet op voorbereiden. 

Na lang nadenken kwamen we op een leuk alternatief: een gezellige pubquiz met een combinatie van sportvragen en vragen over de geschiedenis van De Geus, afgesloten met een potje bowlen en een borrel. 

We kozen ervoor om 2 momenten te organiseren, zo konden we de bezoekers een beetje spreiden, er was een middag en een avondprogramma. De tijden waren anders, de opzet het zelfde. 

We trapten af met een kop koffie of thee en huisgemaakt lekkers. De geur van de kokosmakronen en gevulde koeken kwamen je tegemoet. Ze waren heerlijk 🙂 

Na de ontvangst werd iedereen willekeurig ingedeeld aan verschillende tafels. Dit leidde tot interessante groepen en combinaties. Dit deden wij expres, zodat je juist weer eens met iemand anders in gesprek komt. 

Toen startte de pubquiz. De vragen varieerde van fragmenten verschillende Olympische spelen, tot voetbalwedstrijden. Foto’s van (oud) collega’s van De Geus waar de naam van geraden moest worden. Maar ook leuke filmpjes gemaakt door het Fitnessteam en liedjes die door Jurre gezongen werden waar de titel van geraden moest worden. 

Voor ieder zat er wel wat bij. 

Ondertussen gingen alle fijne hulpjes rond met lekkere drankjes.

Vervolgens moest iedere tafel de antwoorden van een andere tafel controleren en zo kwamen we uiteindelijk op 2 winnende teams. 

Het team van de middag bestond uit: Piet, Mary, Ron, Chantal, Marja en Gerrie.

Het team van de avond bestond uit:

De meiden van “de roeivereniging” Anne, Nanda, Kim. En de heren Chris en Wim. 

Alle winnaars kregen een medaille voor boven het bed en een plekje aan de Wall of History. 

Vervolgens kon er gebowld en geborreld worden en heeft Pieter een toffe set muziek gedraaid. 

Van tevoren is het altijd meer werk dan je denkt. Je wil de quiz leuk en gezellig maken, je wil dat iedereen blij is, je voldoende drank hebt, leuke muziek…Zal iedereen komen? 

Maar we kunnen nu echt zeggen: HET WAS GEWELDIG. Zo fijn en leuk om iedereen te zien. Nieuwe contacten en mooie herinneringen zijn er vastgelegd. 

En dat is precies waar wij voor staan. Samen is het echt leuker 🙂 

Nogmaals: bedankt. Bekijk hier de foto’s of hieronder het filmpje. 

Lieve groetjes, 

Sam en Cees

Eén reactie

  1. Ja heel leuk, spel was van begin tot eind leuk, niet te lang.
    Voor herhaling vatbaar er is vast wel weer een thema te bedenken.
    Goed voor de verbinding ! tegenwoordig net zoals tweedeling ! veel gebruikte woorden.
    Sam en Kees of Kees en Sam goed bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.