The Class(ic) Room

BodyPump

Body Pump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft – en snel! Body Pump is een Les Mills les*.

BodyJam

Tijdens deze les brengen we de belangrijkste fundamenten van training aan het licht. Welke basisbewegingen zijn essentieel in de opbouw van spiermassa, mobiliteit en algehele fitheid. Deze les is niet specifiek voor beginners, juist voor de meer ervaren sporter die een stap verder wil gaan.

Zumba

Zumba is een fitness programma gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse dans. Een mix van verschillende stijlen zoals salsa, merenque, cumbia en reggeaton. Dansen met een groep op vrolijke muziek, met pasjes die makkelijk te volgen zijn. Je hoeft geen danservaring te hebben. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Kom op een leuke manier, lekker in beweging. BE FIT, BE HAPPY!”

CXWorx

CX worx is een 30 minuten durende core workout, gebaseerd op Personal Training. Een goede core training zorgt voor sterke rompspieren en een goede lichaamshouding, wat een positief effect heeft op de lichamelijke gezondheid. Met dynamische training voor je buik-, bil- en rugspieren raken deelnemers in shape en voelen zij zich sterker dan ooit. Met CX worx wordt de sixpack waar velen van dromen werkelijkheid! CX worx is een Les Mills les*.

GRIT Strength & Cardio

Wil jij jouw fitnessniveau naar een hoger level tillen? Heb jij behoefte aan een authentieke, hardcore workout die je echte fitness-resultaten bezorgt? De GRIT Series zijn gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training, met piek/ en herstelmomenten die je tot het uiterste drijven. GRIT bestaat uit verschillende uitdagende workout-blokken, die gemixt zijn in 30 minuten sessies. Een GRIT sessie geeft je in slechts 30 minuten een full body workout, waarin je je eigen grens op zoekt! GRIT Series is een Les Mills les*.

Senioren Fitness

De lessen zijn ontwikkeld en gegeven door ervaren fysiotherapeuten en trainers en worden met regelmaat vernieuwd. Daarnaast kijken de trainers naar iedere sporter persoonlijk en worden er waar nodig aanpassingen gedaan. Om de vorderingen te monitoren wordt er voorafgaande aan ieder traject een test afgenomen om te kijken hoe het gaat met de kracht en conditie, waar verbetering ligt en hoe het programma aanslaat. Natuurlijk is het voor uzelf ook ontzettend leuk om te zien wat het harde werken voor effect heeft.

Spinning

Fietsen, maar niet door weer en wind. Spinning is geschikt voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritmegevoel of coördinatie nodig. Spinning is zo eenvoudig en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training, maar de instructeur zorgt er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt.

Riders Revolution is here! Het nieuwe cycling programma is van start gegaan, waarbij er wordt gefietst op nieuwe STAGES fietsen. Meer informatie over deze innovatieve spinningfietsen?
Klik hier!

* Les Mills is een trainingssysteem dat over de gehele wereld gegeven wordt. Er worden bij ons maar liefst 6 Les Mills programma’s gegeven, Body Pump, Tone, Body Balance, CxWorx en GRIT Series. Daarmee is De Geus Langedijk Platinum Member van Les Mills!

Klaar voor de volgende stap?