Private Lab

In groepen van maximaal 10 personen, de nieuwste specifieke programma’s volgen.

De nieuwste fitness trends

Niet zelfstandig je rondje afdraaien, maar begeleiding en fitness schema’s van een van onze betrokken fitnesstrainers. De persoonlijke aandacht die je al van ons gewend bent sinds 1982, in de stijl van 2021

Aandacht voor techniek

Laat je entertrainen in een van onze prachtige nieuwe zalen. Met instructeurs die van elke les een feestje maken. Of je nu stoere krachtlessen, opzwepende conditielessen of vrolijke danslessen wilt, wij bieden het allemaal.

De nieuwste programma’s

Onze trainers gaan all out als het gaat om het ontwikkelen van het perfecte programma. We kijken naar de trends in steden zoals Londen, Berlijn en NY en steken ze in een lekker nuchter Noord Hollands jasje.

Booty Workout

De meest effectieve manier om je billen meer vorm en definitie te geven. Een 45 minuten durende workout waarbij de focus volledig ligt op het vergroten van de glutes.

Technique

Tijdens deze les brengen we de belangrijkste fundamenten van training aan het licht. Welke basisbewegingen zijn essentieel in de opbouw van spiermassa, mobiliteit en algehele fitheid. Deze les is niet specifiek voor beginners, juist voor de meer ervaren sporter die een stap verder wil gaan.

TRX Max

Daag je spierkracht en conditie maximaal uit met verschillende krachtoefeningen afgesloten met TRX oefeningen op hoge intensiteit. De complete TRX ervaring.

The WOD

Verwacht het onverwachte, tijdens deze 45 minuten is alles mogelijk. Het enige wat zeker is, is dat je hard gaat werken.

Klaar voor de volgende stap?