Vrije Fitness in Langedijk

De Geus Sport is de sportschool met vrije fitness in het centrum van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Zelf aan de slag met de juiste schema’s en trainingen passend bij jouw doelstelling

Op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt?

Het gemak van vrije fitness bij De Geus: Sporten wanneer je wilt, mèt goede begeleiding. Dat is wat wij je bieden.

Afvallen, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, of gewoon lekker actief bezig zijn, er zijn tal van redenen waarom je voor fitness kan kiezen.
Het probleem van sporten in een vrije fitness is alleen vaak dat het weer net té vrij is. Niemand mist je als je niet komt, je weet niet zeker of je schema wel geschikt is voor jou en het is makkelijk om een beetje te smokkelen tijdens je training.

Maar niet bij ons. Onze sociale en ervaren trainers zorgen ervoor dat jij altijd een schema hebt wat bij je past en ontvangen je met veel plezier. Heb je een extra stimulans nodig, dan zou je ervoor kunnen kiezen om zelfstandig E-gym te gaan doen.
En door het open karakter van de fitness zijn wij een sociale club waar je je meteen op je gemak voelt.

Echt thuiskomen.

Fitness Langedijk
Ringen sport

Voor ieder wat wils

Terwijl er steeds meer boutique fitnessstudio’s ontstaan waarbij er slechts één sport wordt aangeboden, blijven wij trouw aan het concept wat je van ons gewend bent. Namelijk een klassieke sportschool.
Van fitness, tot dansen, van spinning, tot Bodyattack en van Yoga tot Personal Training. Bij ons kan het allemaal.

Tijdens de eerste kennismaking gaan we samen met jou ontdekken wat je doelen zijn en welke activiteiten er bij jou passen.
Op de fitness maken we een schema wat naadloos aansluit op datgene wat je leuk vindt of waar je aan wil werken.

De renovatie van de sportschool heeft ons de ultieme kans gegeven om de beste vrije fitness samen te stellen. De perfecte balans tussen cardio apparatuur, krachttoestellen, losse gewichten en materialen en voldoende vrije ruimte om de beste training te kunnen doen.

En omdat fitness voor ons meer is dan slechts een individuele training, is alles zo ingericht dat er voldoende ruimte is voor een leuk gesprek, of persoonlijke aandacht.

Het sociale aspect is bij ons net zo belangrijk als het sportieve.

Schrijf je vandaag nog in