900m2 vrije fitness, gewoon in Broek op Langedijk

Groot en compleet, zonder de gezellig en huiselijke sfeer te verliezen.

Sporten wanneer jij dat wilt, dat is fitness

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het staat er. Geweldig voor de ervaren sporter.
Toch is er ook juist aan de startende sporter gedacht. Er is een vertrouwde en toegankelijke sfeer gecreëerd door de de ruimtes open en ruim opgezet te houden. Bovendien variëren te materialen van beginners, tot gevorderd en alles daar tussenin.

Fitness is niet meer weg te denken in een gezond leefpatroon en steeds meer mensen “doen het” dan ook fanatiek. Dat zie je terug aan onze bezoekers. Verwacht je stoere boys in kleine shirtjes en megafitte meiden? Denk dan nog maar eens goed na.
Bij De Geus Sport is het juist een komen en gaan van mensen in alle leeftijdscategorieën. Bij ons voel je je niet bekeken, is er altijd ruimte en tijd voor een praatje, begroeten en helpen we elkaar.

De klanten en trainers creëren samen een fijne omgeving waar je je thuisvoelt. De vele leden die al meer dan 25 jaar lid zijn, zijn hier het levende bewijs van.

Fitness Langedijk
Ringen sport

Voor ieder wat wils

Terwijl er steeds meer boutique fitnessstudio’s ontstaan waarbij er slechts één sport wordt aangeboden, blijven wij trouw aan het concept wat je van ons gewend bent. Namelijk een klassieke sportschool.
Van fitness, tot dansen, van spinning, tot Bodyattack en van Yoga tot Personal Training. Bij ons kan het allemaal.

Tijdens de eerste kennismaking gaan we samen met jou ontdekken wat je doelen zijn en welke activiteiten er bij jou passen.
Op de fitness maken we een schema wat naadloos aansluit op datgene wat je leuk vindt of waar je aan wil werken.

De renovatie van de sportschool heeft ons de ultieme kans gegeven om de beste vrije fitness samen te stellen. De perfecte balans tussen cardio apparatuur, krachttoestellen, losse gewichten en materialen en voldoende vrije ruimte om de beste training te kunnen doen.

En omdat fitness voor ons meer is dan slechts een individuele training, is alles zo ingericht dat er voldoende ruimte is voor een leuk gesprek, of persoonlijke aandacht.

Het sociale aspect is bij ons net zo belangrijk als het sportieve.

Schrijf je vandaag nog in