Sauna

Als je vroeger dacht aan De Geus, dacht je aan geel, rood, lila, grote palmbomen, plafonds vol spotjes, gezelligheid en een grote fitness en een lekkere sauna. De kleuren zijn inmiddels vervangen voor mosgroen, grijs, zwart en wit, maar de rest is nog aanwezig, in een nieuw jasje.

Behalve… De zo geliefde sauna.

In afwachting van de verbouwing is deze in Corona gesloten, met de hoop snel weer open te kunnen. Lange tijd was het de vraag wie de sauna ging “draaien” en in welke condities. In november 2021 hebben wij (Cees en Sam) besloten om dit bij onze activiteiten te gaan betrekken.

Het doel was 1 juni open.

Maar zoals bijna alles van de afgelopen twee jaar, gaat ook dit niet van een leien dakje. Het hoe en waarom van de vertraging houden we graag privé. Het zijn geen makkelijke tijden, helaas.

Maar er is één ding wat wèl zeker is en dat is dat de sauna weer open zal gaan. Het zal in niets lijken op wat het was. Het wordt wat groter, krijgt extra sauna’s, een extra dompelbad en uiteraard wordt alles van boven tot onder vernieuwd, van het terras buiten, tot alle sanitaire voorzieningen en uiteraard in een prachtige nieuwe stijl.

Onze droom is om mensen in slechts één of twee uurtjes weer helemaal zen en relaxed te laten worden. Lichaam en geest zullen worden gevoed met een ontspannen moment voor jezelf en een gezonde maaltijd, salade of shake voor of achteraf.

Een plan wat niet over één nacht ijs gaat, maar wel een plan wat staat als een huis, zodra we eindelijk los mogen.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Lieve groeten,

Sam