eGym

Fit in slechts 2 x 30 minuten

Zoals je weet, hebben wij sinds afgelopen mei de eGym cirkel geïntroduceerd. Een rondje van 8 verschillende apparaten, die alle grote spiergroepen trainen.

Maar wat is eGym nou precies? eGym lost eigenlijk drie problemen op, die ik hier kort uitleg.

1. Weinig tijd

Omdat de apparaten zo zijn ingedeeld dat je elke keer een andere spiergroep traint, kun je de oefeningen snel achter elkaar door wisselen omdat er weinig rusttijd nodig is. Een volledige eGym training duurt slechts 30 minuten.

30 minuten tijd heb je altijd wel ergens op de dag, toch?

2. Goede techniek

Tijdens de startafspraak worden alle apparaten precies op jou ingesteld, deze data wordt opgeslagen op je polsbandje. Je hoeft hier dus nooit meer over na te denken. Vervolgens geeft het scherm het tempo en de bewegingsuitslag aan, waardoor je altijd foutloos beweegt en niet te snel gaat.

Smokkelen kan dus niet meer.

3. Altijd vooruitgang

Als je fitnesst om gezonder en sterker te worden, is het belangrijk dat elke training een tikje zwaarder is dan de vorige training. Dit noem je progressive overload. Maar vaak doen mensen dat niet. Met als gevolg dat ze 6 tot 8 weken het zelfde schema doen, met de zelfde gewichten en herhalingen. En dat is zonde, want je wil wel resultaat.

De eGym apparaten houden altijd je score bij, maken iedere training net iets zwaarder dan de vorige en delen ook altijd het resultaat met je. Wat weer extra motiverend werkt.

eGym is dus eigenlijk de digitale personal trainer. Wel de voordelen, maar dan voor een fractie van de prijs. eGym kost bij ons 10,- bovenop je abonnement.

Wij snappen dat het leuk is om eGym eens uit te proberen, daarom hebben we enkele plekken in november en december gecreëerd voor diegene die eGym gratis willen uitproberen. Je zit daarna nergens aan vast, het is ter kennismaking.

Hoe het werkt

1. Je geeft je op via de onderstaande knop.

2. Je geeft ook op welke dagen en tijden het beste schikken voor een startafspraak

3. Wij nemen per mail of telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

4. Je betaalt 5 euro borg voor het bandje. Deze krijg je terug als je het bandje inlevert, of als je besluit om eGym te blijven doen (Als je dus het bandje niet kwijtraakt, kost het je niks)

5. Geniet 4 weken van de voordelen van eGym


*Dit is een manier om kennis te maken met eGym, en is dus alleen voor de mensen die nog geen eGym abonnement hebben of hebben gehad

Maximaal resultaat, in minimale tijd.

De eGym cirkel is de nieuwste ontwikkeling in de wereld van sport en lifestyle. Het probleem wat ze oplossen? Gebrek aan tijd en het ontbreken van een duidelijk programma.

Als je gaat trainen met eGym, wordt je volledig ontzorgt. Onze trainers leren je hoe het werkt en zorgen voor de optimale instelling, waarna je meteen aan de slag kunt.

Zeg maar dag tegen lange workouts waar je geen tijd voor hebt, en doelloze trainingen. En hallo tegen een fit lijf.

En dat in slechts 2 x 30 minuten.

langedijk egym training degeussport

Wat is eGym precies?

eGym is een cirkel van krachttoestellen die samen een training verzorgen voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Door gebruik te maken van een polsband waar al je data in opgeslagen worden, is elke training aangepast op het resultaat van de training daarvoor. Bovendien stelt ieder apparaat automatisch op jou af (denk aan zithoogte, gewicht, etc).

Op deze manier weet je altijd precies wat je moet doen en haal je het maximale uit je training.

Twee keer per week een training van 30 minuten is al voldoende.